verkoopprijzen van mijn werk

Verkoopprijzen van mijn werk

Over de verkoopprijzen van mijn werk. U kunt een portret, landschap of illustratie in één betaling voldoen maar u kunt ook in termijnen betalen. In feite heb ik dat liever. Ik bied u de optie om in 12 termijnen te betalen voor elk portret of landschap dat ik maak. Dat betekent voor mij een regelmatiger maandelijks inkomen i.p.v. pieken en dalen. Twaalf termijnen betekent voor mij een jaar lang extra inkomen. 

Betalen in één keer

Bij elk schilderij, tekening of illustratie kunt u kiezen voor betaling in één keer, in de shop, op de productpagina van elke schilderij of elke tekening. Maar op die pagina bied ik u ook de mogelijkheid om via Paytium te betalen. Als u op de pagina ietsje verder naar beneden scrollt ziet u de betaaloptie in termijnen. Deze optie werkt via het SEPA systeem. Als u deze optie kiest wordt u geleid naar Ideal waar u een eerste termijn overmaakt. De rest van de betalingen, de overige 11 stuks, worden dan automatisch van uw rekening afgeboekt en dan stopt de betaling ook automatisch na 12 betalingen.  Alle betalingen zijn volkomen transparant.

Scroll to Top